Afskedsbrev

Afskedsbrev

Jeg har fået en helt ny chance i livet, fordi jeg turde at springe ud i det...

Noget jeg skulle havde gjort for mange år siden.

I juni måned i år, fik jeg bare nok af mit liv igen igen, men denne gang gjorde jeg noget ved det. 

Jeg fik en åbenbaring, et kæmpe mod, en kæmpe vilje. Jeg tog skridtet og kontaktede heltanonymkbh.dkog fik oprettet et møde. 

Det var mit første skridt, vi aftalte, at de skulle kontakte mig lige så snart, der var en gruppe ledig. Det gik faktisk rimelig hurtigt. Jeg  havde glædet mig til at komme i gang, selvom jeg ikke lige vidste, hvad der ventede mig, men jeg var også virkelig nervøs. Jeg kom til mit første møde d. 23/6- 2014 og mødte nogle utrolig inspirerende mennesker, som jeg aldrig vil glemme, den dag i dag. 

Jeg trippede i hele kroppen og vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre af mig selv, og følte mig virkelig depressiv og forvirret.

Jeg var nok ikke så snaksalig og lyttede mere til, hvad de andre sagde.

Efter mødet havde jeg fast besluttet mig, at jeg ikke skulle ryge mere, det skulle ikke være en del af mit liv mere, jeg skulle ud af min falske tryghed. Min plan var at bare kun at ryge om aften, men jeg vidste egentlig godt med mig selv, at det skulle jeg ikke.

Jeg ville ikke leve det her liv mere, for efter at høre på de inspirerende mennesker, kunne jeg lige pludselig se en vej fremad, og det var ikke den jeg havde kørt de sidste 11 år.

Så kære hash ... Kære falske tryghed.

Du har været en del af halvdelen af mit liv. Du har styret mig, mere end mine forældre kunne styre mig, mere end mig selv. Selvom jeg ikke rigtig gad dig, følte jeg, at jeg blev nødt til at have dig ved min side hele tiden til at klare min dagligdag, til at spise, sove, kunne holde min familie ud. Du tog min selvtillid fra mig. I dag er jeg vågnet op og ser verden på en helt anden måde. Jeg har ikke været sammen med dig i over 4 måneder, og det er stort, og jeg kommer aldrig tilbage til dig. Jeg har opdaget, at du har skjult virkeligheden for mig. Jeg er blevet meget gladere uden dig og dine venner (alkoholen) tog mig med ned i faldet, da du havde på fornemmelsen, at jeg ikke gad dig mere. Du troede måske, du kunne få mig tilbage via dem, men jeg er meget stærkere og gladere uden jer i mit liv. Jeg lever mit liv nu, jeg er meget mere engageret i det jeg laver, jeg har fået en masse nye mennesker ind i mit liv, som har en stor betydning for mig og min fremtid. Jeg er ikke depressiv mere, jeg græder ikke mig selv i søvn mere. Jeg isolerer mig ikke på samme måde, som da du var der, og mig som troede, jeg ikke behøvede andre end dig. Jeg ryger eller drikker ikke mine problemer væk, men konfronterer dem og handler på dem, frem for med dig, hvor mine problemer var endeløse og lod sig hobe mere op. Jeg har fået min appetit tilbage. Jeg har lært mig selv meget mere at kende, og véd der er mere endnu, som har gemt sig i lang tid, og som er begyndt at komme frem. Det tager tid, men bare på 4 måneder, er der sket utroligt meget i mit liv. Jeg har fået mit liv tilbage og meget mere oveni.

 

background-v2