"Farvelbrev"

”Farvelbrev”

Jeg har haft lyst til at trykke på den grønne knap, og gjort det. Løftet mig selv op, og ind i en intensiveret realitet. Jeg har haft lyst til at forsvinde fra mig selv, og ryge ind i en tunnel, uvis og uudforsket. På en promiskuøs og skruppelløs facon fandt jeg ud af, at den grønne kemi kunne skabe forskydninger af nutidsvirkeligheden. Jeg havde lyst til at være det. Her boede jeg alene, et sortsatirisk sted med apokalyptisk tristesse blandet med klichéfyldte fragmenterede emo-spor fra internettet. Naive distancer og ensomme grædende piger på youtube. Jeg troede, min krop var en planet, der var opstået af hybride kræfter, den ene dag røg jeg en handling, så røg jeg en tanke og følelserne røg væk fra mig.

Jeg har lyst til at tale om mit (formgivnings)misbrug og ønsket om en organisk-kemisk sammenkobling, virkelighedsfjernsynet, der loopede og den medfølgende, nogle gange eftertragtede, eksistentielle forvrængning. I det grønne spejl så jeg mig selv med filter, filteret var en parallel logik, løsrevet fra andres, en tildækket løgn, der slørede mine sanser. Fæstnet i egen black box. En black box, der får eget liv og metamorferer sig til en fængslende fæstning, hvor fra alting flyder. Her boede jeg i nogle år, spiste fluidity til morgenmad, kastede mig over det om natten. Her havde ingen dage eller nætter nogen overfladeskorpe, så man kan komme op og ånde. Det almindelige afkobles, det rituelle afspores, og i takt med, at den røde tråd forsvinder, falmer hukommelsens styrke. Jeg har lyst til at se tilstanden i øjnene og tale om opturseffektens skyggeidentitet. Jeg har lyst til at træde ud af boblen og undvige de kvalmende højder og sukkende uoverskuelige dybder.

Jeg har stadig lyst til at dyrke nogle syrede sider af min personlighed, uden intervention fra kemiske substanser. Jeg har stadig lyst til at se farverne, men det psykedeliske væsen viser sig helt af sig selv i pixels og binær kodet logik. Jeg ser stadig den magiske effekt, når de elektroniske farveblandinger flyder ud af skærmen. Det hele er selvlysende på en reel facon, det er til at forstå, og det er til at give sig hen til. Sådan har jeg lyst til at tilskrive mig selv min fremtid, et valg om kontrol til forståelse og klar bevidsthed.

Jeg har lyst til at programmere mig selv på en ny måde, og kanalisere mig væk fra tågen. Der er noget der står tilbage, og det kan vokse med omsorg. Det der er default, kan bruges inden mine egner opdateringer træder i kraft, imens jeg bliver moden. I latter og gråd kigger jeg på den ægte vare. Det er med et omsorgsfuldt mind-set, at jeg spirer for mig selv uden planten som giftig gødning. Jeg har lyst til, at du skal kende et menneske, der stråler helt af sig selv og løfter sig med en egen-appetitlig entusiasme.

 

background-v2