STOFFRIT NETVÆRK

 

Har du været i behandling og er stoffri, men har brug for hjælp til at holde fast i din stoffrihed, så har du måske brug for et nyt netværk?

 

Rådgivningscenter København tilbyder nu GRATIS og ANONYME selvhjælpsgrupper til dig, der ønsker at tage ansvar for at håndtere og fastholde valget om stoffrihed.

 


Hvad er et STOFFRIT NETVÆRK?

 

Det stoffrie netværk er selvhjælpsgrupper med udgangspunkt i SMART (Self Management And Recovery Training). Det er et koncept, der bygger på kognitiv terapi. Fokus er på at støtte dig, der har valgt stoffrihed. På møder lærer du at bruge redskaber til at håndtere dine vaner, så de ikke længere er bestemmende for dit liv. Du tager selv ansvaret for dit liv og dine valg.

 


Styrk dit netværk – opdag kraften ved dit valg

 

I en selvhjælpsgruppe er der fokus på aspekter, som man ved, er afgørende for et fortsat stoffrit liv:

 

  • At opbygge og vedligeholde motivation
  • At håndtere trang
  • At håndtere tanker, adfærd og følelser
  • At opbygge en ny livsstil

 

 

 

Du er selv med til at skabe dit netværk og du kan blive i gruppen så længe, det giver mening for dig. Grupperne bliver ledet af en uddannet facilitator.

 

Hvis du selv ønsker at blive facilitator er der også mulighed og hjælp hertil.

 

Hvordan kommer jeg med?

Ønsker du at deltage i en selvhjælpsgruppe eller har du brug for at vide mere, Er du meget velkommen til at ringe til Bendt Skjold Hansen, frivillighedskoordinator, på 53 33 00 40

 

 

background-v2